Muziekonderwijs voor kinderen

De ontwikkeling van de kinderen centraal

Kinderen leren het beste als ze een les leuk vinden. Ik probeer mijn lessen zo in te vullen dat het kind geïnspireerd en gemotiveerd wordt.Dit betekent dat we niet alleen gitaar spelen maar ook muzikale spelletjes doen, bijvoorbeeld klap en luisterspellen. Kinderen leren goed in een speelse en uitdagende omgeving waar ze de vrijheid hebben om nieuwe dingen te ontdekken en fouten te maken.

Lindenberg; Onderwijs en muziek voor kinderen
Sinds 2010 werk ik als Docent Muziek voor De Lindenberg (Huis van de Kunsten).Als docent geef ik algemene muzikale vorming aan basisscholen groepen 4 t/m 8 in Nijmegen. Naast de binnen schoolse klassikale lessen geef ik ook nog buitenschoolse lessen. Deze lessen bestaan uit groepslessen gitaar en een cursus instrumentale oriëntatie. In deze cursus maken de kids kennis met verschillende instrumenten.

Workshops
Gitaarlesnijmegen.comIn samenwerking met de Hippe Gasten geef ik workshops aan basisscholen. Op een interactieve manier leren de kids over de geschiedenis van de popmuziek. Samen met de klas neem ik verschillende muziekstijlen onder de loep, van metal tot jazz en reggae tot funk. Ook de meest gebruikte instrumenten passeren de revue…

.


 Workshop voor Hippe Gasten